Stalinrichting voor én door kalverhouders

Kalverstallen inrichten. Dat doen we bij G. van Beek en Zn. al sinds 1977. Bij het ontwerp nemen we uw dagelijkse praktijk als uitgangspunt. Door een slimme indeling van de stal en innovatieve oplossingen bespaart u elke dag tijd én kunt u de kalveren optimaal verzorgen. En het mooie is: we adviseren u niet alleen als leverancier, maar ook als kalverhouder. Want nog elke dag zijn de drie generaties Van Beek te vinden tussen de kalveren in onze eigen proefstal Beekzicht.

G. van Beek en Zn.

Kalverstallen inrichten. is één van de activiteiten van G. van Beek en Zn. Benieuwd wat we nog meer doen? Ga dan naar www.gvanbeekenzn.nl

Langste levensduur

Of het nu gaat om onze vloeren, roosters of boxen. We werken alleen met de allerbeste materialen. Het verschil? Dat merkt u over tien jaar in de onderhoudskosten!

Complete oplossing

Van hokken tot drinkwatersystemen, van stalvloeren tot mestschuiven en van laadhekken tot ventilatiedeuren. We ontwerpen, produceren en monteren het allemaal zelf. U heeft dus één aanspreekpunt voor uw complete stalinrichting. Eventueel kunnen we zelfs een nieuwe stal voor u bouwen!

Deskundig advies

Welk type stalinrichting past het beste bij uw bedrijfsvoering? Wat is de beste renovatieoplossing voor uw bestaande stal? Hoe kan ik mijn kalveren zo efficiënt mogelijk voeren? Dankzij de ervaringen in onze proefstal Beekzicht kunnen we optimaal met u meedenken.

Altijd maatwerk

Met een 3D-ontwerp brengen we de inrichting van uw nieuwe stal tot leven. Zo kunt u de beste beslissingen nemen. Alle elementen voor uw stal worden op maat voor u gemaakt. Zodat ze perfect aansluiten bij uw stal en wensen.

Snelste levering

G. van Beek en Zn. is de grootste kalverstalinrichter van Nederland. Doordat we op grote schaal produceren en met eigen medewerkers uw stal inrichten, kunnen we uw project sneller realiseren.

Moderne stalinrichtingen voor witvlees en rosé kalveren

Nieuwe kalverstal bouwen? Of een bestaande kalverstal opnieuw inrichten? Kalverhouders uit binnen- en buitenland kiezen voor een stalinrichting van G. van Beek en Zn. Onze oplossingen zijn ontwikkeld met oog voor het welzijn van kalveren, een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering en een gezond rendement. Daar heeft u elke dag plezier van.